Laddar

Öppettider idag
måndag 10-20
Öppettider idag
måndag 10-20

Wifi

TOALETT

BANKOMAT

HITTEGODS

TURISTBYRÅ

PARKERING

TILLGÄNGLIGHET

AMNINGSRUM

Wifi

Hos oss får du fri surf i en timma. Slå på din wifi och välj nätverket Telia wifi. Följ sedan instruktionerna.

TOALETT

På Nordstan finns flera toaletter, Toalett & Lounge på Lilla Klädpressaregatan, i Femman, på Åhléns City och McDonald’s. Självklart är en del av toaletterna handikappanpassade och/eller utrustade med skötbord. Inne på Åhléns City och i Femman finns amnings/familjerum där föräldrar och barn kan varva ner. Här finns både skötbord, toalett och mikro.

BANKOMAT

I Nordstan finns flera bankomater för uttag av kontanter. Bankomater finns bakom Informationen och på Postgatan utanför SEB.

HITTEGODS

Hittegods lämnas direkt till Polisen. Vi hänvisar alla frågor om borttappade saker till Polisen/Hittegodscentralen Göteborg

TURISTBYRÅ

Mitt i Nordstan ligger Göteborgs Turistbyrå och Nordstans Information. Här får du hjälp med frågor som rör Västsverige, Göteborg och Nordstan samt att hitta dit du ska. Du kan även köpa Nordstans presentkort.
Turistbyrån och Informationen har samma öppettider som övriga Nordstan, men håller öppet utan bemanning mellan 09.00-10.00 för tillgång till broschyrer, kartor, köp av Nordstans presentkort m.m.

Kontakt
Telefon: 031-7008660

PARKERING

P-hus Nordstan ligger i direkt anslutning till köpcentret. P-huset är alltid öppet och med 2 700 parkeringsplatser fördelade på nio våningsplan finns här alltid plats för dig. Parkering är gratis mån–lör mellan kl. 18–22 och på söndagar mellan kl. 9–22 (söndagar i december gäller fri parkering endast 18-22). Klicka här för läsa mer om parkeringen.

TILLGÄNGLIGHET

FÖR DIG MED SÄRSKILDA BEHOV
Parkering – det finns 8 parkeringsplatser för funktionshindrade på plan 2 i parkeringshuset. De ligger närmast hissarna.

Hissar – de allmänna hissarna tar dig mellan de olika planen. Hissarna är utmärkta på översikts- och informationstavlorna. Det finns också hissar i alla butiker som har två eller flera våningsplan.
Fotoautomat – finns på nedre plan inne i Femman.

Permobil – det går bra att åka permobil eller segway i Nordstan om du behöver det på grund av ditt funktionshinder. Ta med dig ett intyg på funktionsnedsättningen och kör med varsamhet.

Toaletter – vid samtliga toalettfaciliteter finns minst en toalett anpassad för funktionshindrade.

Lån av rullstol – på Nordstan finns rullstolar för utlåning.

Entréer – för dig som är rullstolsburen är det enklast att använda någon av följande entréer: Kanaltorgsgatan, Spannmålsgatans västra sida, Köpmansgatans västra och östra sida, Postgatans västra och östra sida samt tunneln under Postgatan som leder till Centralstationen.

HUNDAR
Det är tillåtet att ta med sig hundar in i Nordstan men de måste vara kopplade och får inte vara inne i butikerna. Undantaget är förstås ledarhundar.

AMNINGSRUM

Inne på Åhléns City och i Femman finns ett amnings-/familjerum där föräldrar och barn kan varva ner och fylla på med ny, välbehövlig, energi. Här finns både skötbord, toalett och mikro.

Välkommen till Nordstan – Mitt i Göteborg

Nordstan är Sveriges populäraste köpcentrum. Med Stor variation av butiker, restauranger och tillgänglighet erbjuder vi trevlig shopping för hela familjen.

Välkommen in och upptäck vårt stora utbud!

 

ÖPPETTIDER

Måndag–Fredag
10.00–20.00
Lördag–Söndag
10.00–18.00

Läs när vi har helgöppet

HITTA HIT

Nordstan ligger mitt i centrala Göteborg, i nära anslutning till två av Göteborgs största knutpunkter för kollektivtrafik, Brunnsparken och Centralstationen. P-hus Nordstan har alltid öppet och alltid plats.