Lämna feedback

Laddar

Öppettider idag
tisdag 10-20
Öppettider idag
tisdag 10-20

Wifi

TOALETT

BANKOMAT

HITTEGODS

PARKERING

TILLGÄNGLIGHET

AMNINGSRUM

SERVICECENTER

SERVICECENTER

Wifi

Hos oss får du fri surf i en timma. Slå på din wifi och välj nätverket Telia wifi. Följ sedan instruktionerna.

TOALETT

I Nordstan finns flera toaletter: Servicecenter på Lilla Klädpressaregatan, övre plan i Femman, på Åhléns och McDonald’s. En del av toaletterna är handikappanpassade och/eller utrustade med skötbord.

BANKOMAT

I Nordstan finns flera bankomater för uttag av kontanter. Bankomater finns bakom Informationen och på Postgatan utanför SEB.

HITTEGODS

Hittegods lämnas direkt till Polisen. Vi hänvisar alla frågor om borttappade saker till Polisen/Hittegodscentralen Göteborg

PARKERING

P-hus Nordstan ligger i direkt anslutning till köpcentret. P-huset är alltid öppet och här finns alltid plats. Parkering är gratis mån–lör mellan kl. 18–22 och på söndagar mellan kl. 9–22 (söndagar i december gäller fri parkering endast 18-22). Frågor gällande parkering och priser kontakta Parkeringservice, p-service@nordstan.se
Klicka här för läsa mer om parkeringen.

TILLGÄNGLIGHET

FÖR DIG MED SÄRSKILDA BEHOV

Parkering – det finns 8 parkeringsplatser för funktionshindrade på plan 2 i parkeringshuset. De ligger närmast hissarna.

Hissar – de allmänna hissarna tar dig mellan de olika planen. Hissarna är utmärkta på översikts- och informationstavlorna. Det finns också hissar i alla butiker som har två eller flera våningsplan.
Fotoautomat – finns på nedre plan inne i Femman.

Permobil – det går bra att åka permobil eller segway i Nordstan om du behöver det på grund av ditt funktionshinder. Ta med dig ett intyg på funktionsnedsättningen och kör med varsamhet.

Toaletter – vid samtliga toalettfaciliteter finns minst en toalett anpassad för funktionshindrade.

PostNord – Nordstans Servicecenter är ombud för PostNord

Lån av rullstol – hos Nordstans Servicecenter på Lilla Klädpressaregatan finns rullstolar för utlåning mot depositionsavgift.

Entréer – för dig som är rullstolsburen är det enklast att använda någon av följande entréer: Kanaltorgsgatan, Spannmålsgatans västra sida, Köpmansgatans västra och östra sida, Postgatans västra och östra sida samt tunneln under Postgatan som leder till Centralstationen.

Hundar – det är tillåtet att ta med sig hund in i Nordstan. Viktigt att din hund är kopplad. Ta med hund i butik? Vi hänvisar till resp. butik. Undantaget är assistans och ledarhundar!

AMNINGSRUM

Hos Servicecenter på Lilla Klädpressaregatan, inne på Åhléns och i Femman finns amnings-/familjerum där föräldrar och barn kan varva ner. Här finns både skötbord, toalett och mikro.

SERVICECENTER

Hos Nordstans Servicecenter finner du:

Toaletter
Kemtvätt
Fotoautomat
Kopiering
Paketutlämning
Postservice

Nordstans Servicecenter är ombud för PostNord

Välkommen till Nordstan – Mitt i Göteborg

Nordstan är Sveriges populäraste köpcentrum. Med stor variation av butiker, restauranger och tillgänglighet erbjuder vi trevlig shopping för hela familjen.

Välkommen in och upptäck vårt stora utbud!

 

ÖPPETTIDER

Måndag–Fredag 10.00–20.00
Lördag–Söndag 10.00–18.00

Läs när vi har helgöppet

HITTA HIT

Nordstan ligger mitt i centrala Göteborg, i nära anslutning till två av Göteborgs största knutpunkter för kollektivtrafik, Brunnsparken och Centralstationen. P-hus Nordstan har alltid öppet och alltid plats.