Lämna feedback

Laddar

Öppettider idag
torsdag 10-20
Öppettider idag
torsdag 10-20

 

DANSA, SJUNG OCH LYSSNA TILL MUSIK I NORDSTAN!
Torsdag 27 april – SÖNdag 30 april

Nu är det äntligen dags för Nordstans Musikhelg!
I dagarna fyra fylls Nordstan med musikälskande besökare, dans, allsång och spännande artister.
Allt är gratis och alla kan vara med, så gör dig redo för folkfest i Nordstan med start nu på torsdag.

27/4 Dansbandstorsdag: Martinez

Torsdag är dagen med stort D, då är det dansband som gäller i Nordstan. Nu bjuder vi på en härlig danskväll med underbara Martinez på scen. Vi ses kl. 19.00-21.00!28/4 Salsadans

Älskar du också att dansa? På fredag är alla välkomna att dansa Salsa i Nordstan, nybörjare som proffs! Snurra på dina bästa dansskor, så ses vi kl. 18-21.

29/4 Rocklördag: Upploppet

På lördag tar rocken och punken över i Nordstan mellan kl. 18-20 när grymma Göteborgsbandet Upploppet står på scen, med Professional Againsters som förband. Båda är influerade av band som Ramones och Motörhead.

30/4 Allsång

Sjung med till folkkära sånger och melodier från våra mest älskade artister när Nordstan förvandlas till ett hav av sjungande människor i alla åldrar. Allsången håller på mellan kl. 12-13 och kl. 14-15.

1/5 Tarabband

Välkommen till Nordstan och se Tarabband ett unikt liveband med influenser från Nordafrika, Mellanöstern och Europa på scenen med sångerskan Nadin Al Khalidi, Tarabbands musiker och stråkmusiker från GöteborgsOperans Orkester med två framträdanden kl.16.00 och 17.00.

Den 27 maj kan du se Tarabband i en fullängdskonsert på GöteborgsOperans stora scen.