Laddar

Öppettider idag
torsdag 11-19
Öppettider idag
torsdag 11-19

Nordstan följer myndigheternas rekommendationer och beslut gällande coronaviruset.

Läs mer här

Handla hemifrån i Nordstan

Handla hemifrån i Nordstan

Handla hemifrån i Nordstan

Handla hemifrån i Nordstan

Vi vet att det är mycket som fungerar lite annorlunda just nu, därför vill vi göra det enkelt för dig att handla från Nordstan precis som vanligt. Fyll i beställningsformuläret så plockar vi ihop din beställning– och levererar redan samma dag.

Så här gör du:

  1. Fyll i beställningsformuläret för att lägga en beställning på de produkter du vill få levererade.
  2. Minsta beställningsbelopp är 200 kr.

  3. Betala genom att swisha till 1232478824.
  4. Dina varor och kvitto levereras med hållbar leverans av Pling transport varje vardag mellan kl. 17-21. Pling transport säkerställer att din beställning är mottagen.

HEMLEVERANSEN ÄR HELT KOSTNADSFRI

Vi tycker det är viktigt att vi alla hjälps åt därför vill vi vara en hjälpande hand för dig som av olika anledningar inte kan besöka oss just nu och samtidigt stötta våra verksamheter genom att erbjuda hemleveranser. Du kan använda hemleverans-tjänsten när du handlar varor för minst 200 kr och är då kostnadsfri.

Vi levererar till alla adresser inom Göteborg, Mölndal och Partille kommun.

HEMLEVERANSEN ÄR HELT KOSTNADSFRI

VILLKOR OCH MER INFO 

Här finns allt du behöver veta för att beställa varor från Nordstan.

HUR MYCKET MÅSTE JAG HANDLA FÖR?

Du kan använda hemleverans-tjänsten när du handlar varor för minst 200 kr, Detta för att vi ska kunna tillhandahålla tjänsten på ett hållbart och effektivt sätt till alla.

TIDER

Vid beställning före kl. 16 på vardagar, får du din leverans samma dag mellan kl. 17-21. Vid senare beställning levereras varorna nästkommande vardag mellan kl. 17-21. Vid eventuell försening kontaktar vi dig, dock utgår ingen ersättning i någon form. Vi hoppas att du har överseende med detta, då det är första gången vi testar denna typ av service.

BETALNING, ÖPPET KÖP OCH BYTESRÄTT 

När vi anländer med dina varor och du har betalat via Swish, får du ett kvitto från butiken. Butikens ordinarie rutiner för retur gäller.

VILKA PRODUKTER KAN VI LEVERERA? 

Vi levererar alla varor som går att bära av en person. Dock levererar vi inte varor med åldersrestriktioner, drycker från Systembolaget eller receptbelagda varor. I linje med vårt hållbarhetsarbete sker leveranserna med klimatsmarta fordon, mestadels Pling cykelleveranser. För mer info om leveranser, kontakta Pling på info@plingtransport.se eller ring 010-157 89 98.