Lämna feedback

Laddar

Öppettider idag
onsdag 10-20
Öppettider idag
onsdag 10-20

Gratis filmvisning i Nordstan

Tillsammans med Göteborg Film Festival Prisma och Folkets Bio, som fyller 50år, bygger vi återigen upp vår fantastiska pop-up biograf där vi har tre filmvisningar om dagen. Här kan du se på film gratis under hela festivalen, mellan den 25–30 oktober.

Biljetter hämtas ut vid entrén till pop-up biografen 30 minuter före respektive visning. Ingen förbokning krävs. Varje föreställning har 40 platser.

Så kom och njut av gratis film och popcorn tillsammans med Lilla Anna och Långa Farbrorn, Mamma Mu och Kråkan och många fler filmiska pärlor.

Välkomna till Bio Nordstan!

 

Se hela Prismas program här:

Gratis filmvisning i Nordstan
Mitt liv som Zucchini

Mitt liv som Zucchini

Zucchini är en ovanligt modig liten pojke och inte alls någon konstig gurka som man kan tro. När hans mamma dör känner han sig ensammast i hela världen. Men det är innan han träffar sina nya kompisar på barnhemmet. Simon, Ahmed, Jujube och Alice har alla sina historier och verkar först ganska tuffa. Men snart fattar Zucchini att de är de bästa vänner man kan få. Och så kommer Camille… När man är tio år, har ett gäng med kompisar och dessutom blir kär…. ja, då kan man faktiskt till och med känna sig lycklig.

Giraffens Cykel

Giraffens Cykel

Spöket Laban, Lilla Anna och Karla Kanin har fått en ny kompis.Giraffen har en ny cykel och är mäkta stolt. Den lilla Apan, som kör en trehjuling, är imponerad. Det stora dilemmat är att Giraffen alls inte kan cykla, utan välter gång på gång tills hen till slut ger upp. Arg och besviken räcker Giraffen sin cykelhjälm till den betydligt mindre vännen Apan. Apan visar sig kunna cykla fantastiskt bra, till och med på händer. Då blir Giraffen avundsjuk och gör något riktigt elakt.

Tottori! Sommaren vi blev superhjältar

Tottori! Sommaren vi blev superhjältar

Vega och hennes lillasyster Billie är på fjälltur med sin pappa i den norska vildmarken. Plötsligt händer en olycka. Deras pappa faller ner i en bergsskreva och skadar sig. Nu hänger det på Vega och Billie att hämta hjälp.

Ture och Jerry

Ture och Jerry

Ture och Jerry är två excentriska skalbaggar som av en händelse stöter på varandra och blir bästa vänner. De träffas första gången när Ture kraschlandar i Jerrys hus, rätt ner i hans säng. Det visar sig att Ture är en god kock och trevligt sällskap, så han får bli kvar.

Den osynliga flickan

Den osynliga flickan

En modig elvaårig flicka i Afghanistan klär ut sig till pojke och börjar arbeta för att försörja sin familj efter att hennes pappa blivit fängslad.