Laddar

Öppettider idag
måndag 10-20
Öppettider idag
måndag 10-20

Event

Expoyta

Expofolder

Ut i Livet mässa

Att veta vad man vill göra efter studenten kan kännas svårt.
De valmöjligheterna som finns är oändliga. Välkommen 14 mars, då kommer Nordstan fyllas av hundratals unga vuxna som snart ska sluta gymnasiet och ge sig ut i vuxenlivet. Ut i Livet är mässan binder samman både lokalt och nationellt näringsliv samt utbildningssfären med den nya unga generationen som är på väg ut i vuxenlivet.
För mer information se Ut i Livet mässa

Blodomloppet i Nordstan

Blodomloppet är folkfesten som lockar tusentals deltagare till natursköna Slottsskogen. 5 eller 10 km för löpning eller för promenad. Alla kan vara med!
Din nummerlapp och t-shirt hämtar du i Nordstan. Välkommen!

Far och son Mannerström gästar Akademi-bokhandeln

Tillsammans med sin son gästar Leif Mannerström Akademibokhandeln Nordstan. Signering av deras senaste kokbok.
Akademibokhandeln

West Prides infocenter i Nordstan

West Pride är en konst- och kulturfestival som skapar trygga mötesplatser för hbtq-personer. Festivalen är gratis för besökare. Den 7 juni öppnar West Prides infocenter i Nordstan.

 

Hantverk & Design

Sommarmarknaden ”Hantverk & Design” finns på plats i Nordstan mellan 5 juli till 11 augusti. Ny design möter traditionellt hantverk.
Välkommen!

Västerhavsveckan gästar Nordstan

Västerhavsveckan är en temavecka för havsmiljön med syfte att öka kunskapen om Västerhavets miljö och som arrangeras av Västra Götalandsregionen. Välkommen till Nordstan och ta del av havet igår, idag & imorgon.
Här finner du 2019 års program för bl.a.Göteborg