Laddar

Öppettider idag
söndag 10-18
Öppettider idag
söndag 10-18

Event

Expoyta

Expofolder

Testa fäktning i Nordstan

Allez Fäktförening Göteborg välkomnar gammal som ung att testa fäktning gratis i Nordstan. Vi är på plats mellan 10.00-16.00. Välkommen att träffa oss och ställ frågor om sporten. Du kan även njuta av fäktning live.

Modescenen är din

Har du någonsin drömt om att få gå på en catwalk? Lördagen den 30 mars har du chansen! Då skapar vi tillsammans med Nöjesguiden Sveriges största modevisning här i Nordstan. Blir vi fler än 300 så slås rekordet. Därför behöver vi din hjälp; så klä dig i en outfit i din personliga favoritstil och ta med dina vänner till catwalken mellan kl. 11 och 16 så firar vi in våren på ett både stilfullt och storstilat sätt.

Vetenskaps-festivalen 2019

Vetenskapsfestivalen 2019 handlar om det som händer i vår hjärna när vi tänker, det osynliga men magiska som sker, bitarna som pusslas ihop, dörrarna som öppnas, insikterna som kommer, känslan av jaget. Nordstan är en av de platser där det kommer vara olika workshops, seminarier mm.
2019-års tema: En svindlande tanke,  teknikens betydelse för människans utveckling,

Påsklovspyssla med Batts & Jara

Hemma på påsklovet? Kom och påskpyssla med Batts & Jara i Nordstan.

Påsklov med Stampede Parcour i Nordstan

Fira påsklov tillsammans med Stampede och testa på Parcour/Freerunning i Nordstan. Parcour är en disciplin och sport som går ut på att på det snabbaste och mest effektivaste sättet som möjligt ta sig förbi hinder, fysiska så väl som psykiska, med endast kroppen och sinnet som hjälpmedel. Sporten innehåller flertalet rörelser, både enkla avancerade. Var med och prova på, tävla, umgås och ha kul.

Blodomloppet i Nordstan

Blodomloppet är folkfesten som lockar tusentals deltagare till natursköna Slottsskogen. 5 eller 10 km för löpning eller för promenad. Alla kan vara med!
Din nummerlapp och t-shirt hämtar du i Nordstan. Välkommen!

West Prides infocenter i Nordstan

West Pride är en konst- och kulturfestival som skapar trygga mötesplatser för hbtq-personer. Festivalen är gratis för besökare. Den 7 juni öppnar West Prides infocenter i Nordstan.