Lämna feedback

Laddar

Öppettider idag
torsdag 10-20
Öppettider idag
torsdag 10-20

Event

Expoyta

Expofolder

SWEDEN 3X3 TOUR 2019 i Nordstan

För seniorer anordnar SBBF varje år, sedan 2012, en officiell 3×3 Tour under sommarhalvåret. 2019 genomförs fem officiella tourstopp: Kalmar, Malmö, Sundsvall, Stockholm och Göteborg.
Finalen 2019 äger rum 1 september i Nordstan. Välkommen!

Besök Nordstans 2000 kvm stora muralmålning

Nordstans P-hustak har utsmyckats med en gigantisk muralmålning av den belgiska konstnären Larsen Bervoets. Göteborg är först ut av totalt sex europeiska städer i ett europeiskt kulturprojekt med syfte att skapa kulturella arenor på tak och på så sätt frigöra potentialen i dessa stora, outnyttjade centrala ytor.

Välkommen upp till Nordstans P-hustak och ta del av ett fantastiskt konstverk!
Entré till taket är gratis och har samma öppettider som våra butiker.

Läs mer om Muralmålningen här

West Pride infocenter

Välkommen till West Prides INFOCENTER i Nordstan!

Mellan 3/6-14/6 är du varmt välkommen till West Prides största infocenter där du bl.a kan hämta ditt festivalarmband, få information om vad som händer under festivalen och köpa merch. Nordstan är stolt partner till West Pride.

West Pride infocenter i Nordstan har öppet:
Mån-fre: 10-19, Lör-sön: 10-18

West Pride är en konst- och kulturfestival, som med sina värdeord gemenskap, öppenhet, tillgänglighet, engagemang och nyskapande, skapar trygga mötesplatser för HBTQI-personer och lyfter upp normkritik HBTQI-personers livssituation. Festivalen är gratis för besökarna. Nordstan är stolt partner till West Pride och ställer bakom deras värdegrund om alla människors lika värde.

Midsommarfest

Hela familjen är välkommen på Nordstans midsommarfest. Dansa runt midsommarstången till livemusik, pyssla och så bjuder vi på sommarfika!

Nordstadstorget 15/6 kl 12:00-14:00

Blåsmasters besöker Nordstan

Den 17 juni får Nordstan besök av Blåsmasters – en annorlunda blåsorkester från Stockholm som bjuder på en härlig show och kombinerar svängig musik med underhållande koreografi. Repertoaren består främst av pop, rock, jazz och samba. Spelar i Nordstan på ”Midsommar-ytan” (vid Åhléns/Hemköp) cirka klockan 11-11.30 och 13-13.30  Välkommen! 

Midsommarfest

Hela familjen är välkommen på Nordstans midsommarfest. Dansa runt midsommarstången till livemusik, pyssla och så bjuder vi på sommarfika!

Nordstadstorget 15/6 kl 12:00-14:00

Göteborgs Kulturkalas: Streaplers

Dansbandsdagar på Nordstadstorget under Göteborgs Kulturkalas!

Streaplers är från Kungälv som nu har underhållit Sverige i hela 65 år! De började som popgrupp men blev snart ikoner inom dansbandsvärlden med hits som “Valentino” och “Jag har en dröm”.
Streaplers har fått internationell uppmärksamhet och uppträtt i Karibien och i olika TV-program. Deras musik älskas av generationer och fortsätter att sprida glädje och dans. Under Kulturkalaset kommer de bjuda på sina genom tiderna bästa låtar.

Streaplers spelar på Nordstadstorget 29 augusti klockan 19:00-21:00. Under dansen kommer det finnas gratis garderob på plats.

Göteborgs Kulturkalas: Shine

Dansbandsdagar på Nordstadstorget under Göteborgs Kulturkalas!

Shine bildades 2017 och består av fem erfarna musiker från Värmland med lång erfarenhet av både musicerande och turnerande. Bandet spelar modern dansmusik med influenser från rock och country.

Shine spelar på Nordstadstorget 30 augusti klockan 18:00-20:00. Under dansen kommer det finnas gratis garderob på plats.

GÖTEBORGS KULTURKALAS: BHONUS

Dansbandsdagar på Nordstadstorget under Göteborgs Kulturkalas!

Bhonus är från Sätila och bildades 1972. De började turnera på heltid 1979 och har släppt flera framgångsrika album samt medverkat i många kända TV- och radioprogram som tex Bingolotto och Sikta mot stjärnorna. Bandet har fått ett antal utmärkelser genom åren bland annat för albumet ”Mindre mogna män” som släpptes 2006. Efter några medlemsbyten fortsatte de spela fram till sin sista turnerande spelning 2012. Trots detta gör de fortfarande enstaka framträdanden och släppte nya låtar på Spotify 2017.

Bhonus spelar på Nordstadstorget 31 augusti kl 17-19. Under dansen kommer det finnas gratis garderob på plats.

Dansbandstorsdag med Callinaz

Välkommen på Dansbandstorsdag i Nordstan med Callinaz kl.19:00-21:00. Jackan/väskan hänger du i den bevakade garderoben gratis. Kom gärna en stund innan och ladda upp med lite fika innan du dansar loss.

Eventet är gratis!

Mer om Dansbarnstorsdagarna

Dansbandstorsdag med Martinez

Välkommen på Dansbandstorsdag i Nordstan med Martinez kl.19:00-21:00. Jackan/väskan hänger du i den bevakade garderoben gratis. Kom gärna en stund innan och ladda upp med lite fika innan du dansar loss.

Eventet är gratis!

Mer om Dansbarnstorsdagarna

Dansbandstorsdag med Casanovas

Välkommen på Dansbandstorsdag i Nordstan med Casanovas kl.19:00-21:00. Jackan/väskan hänger du i den bevakade garderoben gratis. Kom gärna en stund innan och ladda upp med lite fika innan du dansar loss.

Eventet är gratis!

Mer om Dansbarnstorsdagarna