Laddar

Öppettider idag
torsdag 10-20
Öppettider idag
torsdag 10-20

Event

Expoyta

Expofolder

Påsklov med Stampede Parcour i Nordstan

Fira påsklov tillsammans med Stampede och testa på Parcour/Freerunning i Nordstan. Parcour är en disciplin och sport som går ut på att på det snabbaste och mest effektivaste sättet som möjligt ta sig förbi hinder, fysiska så väl som psykiska, med endast kroppen och sinnet som hjälpmedel. Sporten innehåller flertalet rörelser, både enkla avancerade. Var med och prova på, tävla, umgås och ha kul.

Lyssna och smaka med HIFI klubben

Kan du smaka skillnad på ljud?
Oavsett om du kan det, lovar vi att musik låter bättre på bra utrustning. Träffa oss i Nordstan, berätta vilken musik du gillar och vi hittar det bästa ljudet för din smak.
Lyssna kort på ett ljud spår (2 minuter) och smaka på hög-kvalitet liten kopp kaffe.

Känsö blåsorkester i Nordstan

Känsö blåsorkesterkurs är en mycket omtyckt kurs för ungdomar och anordnas varje år av Hemvärnets Musikkår Göteborg. Den 30 juni spelar de i Nordstan. Välkommen mellan 13.00-14.00.
Avslutningskonsert i Nordstan 2018

Facket på sommarjobbet

Det är många som inte har koll på vad som faktiskt gäller när det är dags att börja jobba, som tex att semesterersättningen är något som alla har rätt till. Träffa oss i Nordstan och prata sommarjobb och vad som gäller för dig mellan 15-30 år som ska ut i arbetslivet.
Tävla och vinn presentkort på 500 kr på Elgiganten.
#najsjobb

Sommar-marknad i Nordstan

Välkommen till Hantverk och Design i Nordstan. En fantastisk designmarknad där ny design möter traditionellt hantverk.

Västerhavs-veckan gästar Nordstan

Västerhavsveckan är en temavecka för havsmiljön med syfte att öka kunskapen om Västerhavets miljö och som arrangeras av Västra Götalandsregionen. Välkommen till Nordstan och ta del av havet igår, idag & imorgon.
Här finner du 2019 års program för bl.a.Göteborg