Lämna feedback

Laddar

Öppettider idag
lördag 10-18
Öppettider idag
lördag 10-18

Event

Expoyta

Expofolder

Pyssel och boksignering med Kreativa Karin

Nordstan får besök av Kreativa Karin som visar ett pyssel, pratar om sin senaste bok ”Handbok i pyssel”. Därefter är det boksignering och försäljning i samarbete med Akademibokhandeln.

Varmt välkommen den 12 april klockan 15:00-16:30!

Salsafredag med Dance Vida

Låt dig ryckas med i härliga rytmer och börja helgen på bästa sätt! Välkommen på salsa mitt i Nordstan tillsammans med Dance Vida. Våra återkommande salsafredagar är för alla – oavsett om du är proffs, motionär eller nybörjare. Tiden är 18.00-21.00.

Ladda upp/fyll på med energi från något av våra caféer eller restauranger. Vi har ett brett utbud av mat och dryck. Under 2024 är du välkommen på salsafredagar vid följande tillfällen: 22/3-24, 27/4-24, 20/9-24, 18/10-24 och 22/11-24.

Vårdagar i Nordstan

Välkommen till våren i Nordstan!

Under tre veckor hyllar vi vårens intågande med vårmarknad, inspiration och aktiviteter!

Möt våren i Nordstan!

Se hela programmet här

Vetenskapsfestivalen 2024

Välkommen till Nordstan, som är en av Vetenskapsfestivalens arenor!

Ett brett utbud av programpunkter, allt från korta föreläsningar, poddar och en stor workshoparena. Några av de återkommande programpunkterna är ”Extended Reality in Healthcare”, ”Klimat Quiz med Climate Fresk”, ”Sjömat – framtidens mat” och ”Upplev att vara flykting genom Virtual Reality”.

Läs mer här

Se hela programmet och filtrera på Nordstan som plats här: För alla | Vetenskapsfestivalen

Dansbandstorsdag med Sounders

Välkommen på Dansbandstorsdag i Nordstan med Sounders kl.19:00-21:00. Jackan/väskan hänger du i den bevakade garderoben gratis. Kom gärna en stund innan och ladda upp med lite fika innan du dansar loss.

Eventet är gratis!

Mer om Dansbarnstorsdagarna

Polisdag i Nordstan

Välkommen till Nordstans polisdag för små och stora barn!

Vad gör egentligen en polis och hur ser det ut i en polisbil? Hur tränas en polishund och hur gör man för att bli en polis? 

Träffa polisen som är på plats klockan 12:00-15:00! Välkommen!

Allsång i Nordstan

Kom och sjung med oss mitt i Nordstan! 

Värm upp stämbanden, ta med vännerna och kom och sjung med i folkkära visor och populära hits! Annica Svensson, känd från det populära underhållningsprogrammet Doobidoo, med band guidar er genom allsången. Gratis allsångshäften finns, så att du lätt hänger med i sången!

Allsången sker 28 april 13:00-14:00 samt 15:00-16:00

Hungrig av allt sjungande? Vi har ett utbud av mat och dryck lika brett som sångrepertoaren. Eventet är gratis. Varmt välkommen!

Familjesöndag i Nordstan

Välkommen alla små och stora barn på familjesöndag i Nordstan den 28 april klockan 12-15.

Vi bjuder alla barn på ansiktsmålning, cirkusskola och ballonger!

MER OM FAMILJESÖNDAGARNA I NORDSTAN

Besök Nordstans 2000 kvm stora muralmålning

Nordstans P-hustak har utsmyckats med en gigantisk muralmålning av den belgiska konstnären Larsen Bervoets. Göteborg är först ut av totalt sex europeiska städer i ett europeiskt kulturprojekt med syfte att skapa kulturella arenor på tak och på så sätt frigöra potentialen i dessa stora, outnyttjade centrala ytor.

Välkommen upp till Nordstans P-hustak och ta del av ett fantastiskt konstverk!
Entré till taket är gratis och har samma öppettider som våra butiker.

Läs mer om Muralmålningen här

Dansbandstorsdag med Callinaz

Välkommen på Dansbandstorsdag i Nordstan med Callinaz kl.19:00-21:00. Jackan/väskan hänger du i den bevakade garderoben gratis. Kom gärna en stund innan och ladda upp med lite fika innan du dansar loss.

Eventet är gratis!

Mer om Dansbarnstorsdagarna

Dansbandstorsdag med Martinez

Välkommen på Dansbandstorsdag i Nordstan med Martinez kl.19:00-21:00. Jackan/väskan hänger du i den bevakade garderoben gratis. Kom gärna en stund innan och ladda upp med lite fika innan du dansar loss.

Eventet är gratis!

Mer om Dansbarnstorsdagarna

Dansbandstorsdag med Casanovas

Välkommen på Dansbandstorsdag i Nordstan med Casanovas kl.19:00-21:00. Jackan/väskan hänger du i den bevakade garderoben gratis. Kom gärna en stund innan och ladda upp med lite fika innan du dansar loss.

Eventet är gratis!

Mer om Dansbarnstorsdagarna