Laddar

Öppettider idag
söndag 10-18
Öppettider idag
söndag 10-18

Event

Expoyta

Expofolder

Graderingsfest med Capoeira Brasil i Nordstan

Den internationella gruppen Capoeira Brasil är idag representerad i fem världsdelar. Ett av gruppens mål är att introducera och etablera capoeira som en folkrörelse och idrott som främjar rörelsekompetens och rörelseglädje i alla åldrar.
Capoeira är en upplevelse av rytm och energi, gemenskap, glädje, gemenskap och ömsesidig respekt mellan människor oberoende av ålder, kön eller social- och kulturell härkomst. Välkommen mellan 11.00-13.00 till uppvisning, show och graderings ceremoni.

.

Känsö ungdoms-orkester i Nordstan

Välkommen att lyssna på Känsö ungdomsorkesters avslutningskonster i Nordstan kl.13.00-13.50. Repertoaren består av marsch-, film- och originalmusik för symfonisk blåsorkester.

Sommar-marknad i Nordstan

Välkommen till en unik hantverk och designmarknad mitt i Nordstan där ny design möter traditionellt hantverk. Unika barnkläder, personliga smycken, konst, fantasifullt stickade plagg och mycket mer visas.

Västerhavs-veckan 2018

Hälsa på hos Västerhavsveckan i Nordstan och delta i  roliga, spännande och havsnära aktiviteter samt få ökad kunskap om vår havsmiljö. Välkommen till Västerhavsveckan i Nordstan!

West Pride 2018

EuroPride 2018 arrangeras av West Pride i Göteborg den 14 – 19 augusti samtidigt som Göteborgs Kulturkalas. Nordstan är en av platserna där Euro Prides infocenter kommer att vara.

Nordstans modevisning höst 2018

Välkommen till Nordstan och höstens modevisning.

 

 

Närhälsan i Nordstan

Träffa Närhälsan i Nordstan. Mer info kommer inom kort