Lämna feedback

Laddar

Öppettider idag
måndag 10-20
Öppettider idag
måndag 10-20

Event

Expoyta

Expofolder

Fira Lucia i Nordstan

Den 13 december firar vi Lucia i Nordstan med flera fina uppträdanden:

12:30 | Utmarksskolans Luciakör

14:00 | Brunnsbo Musikklassers Gosskör

15:30 | Göteborgs Lucia med Hvitfeldtskas musikprogram årkurs 3, Göteborgs officiella Luciatrupp sedan 2017 och tradition att få ha dem på plats i Nordstan.

Välkommen!

Nordstans sommarutställning

Välkommen till Nordstans sommarutställning!

På Nordstadstorget i sommar kan du bland annat fnissa åt Göteborgska företeelser, få veta mer om Nordstan, se en räkdräkt på nära håll och lära dig hur du tjötar Götebosska!

Sommarutställlningen pågår tom 8/9-2024 och är givetvis gratis.

Besök Nordstans 2000 kvm stora muralmålning

Nordstans P-hustak har utsmyckats med en gigantisk muralmålning av den belgiska konstnären Larsen Bervoets. Göteborg är först ut av totalt sex europeiska städer i ett europeiskt kulturprojekt med syfte att skapa kulturella arenor på tak och på så sätt frigöra potentialen i dessa stora, outnyttjade centrala ytor.

Välkommen upp till Nordstans P-hustak och ta del av ett fantastiskt konstverk!
Entré till taket är gratis och har samma öppettider som våra butiker.

Läs mer om Muralmålningen här

Spela schack i Nordstan

Välkommen att spela Nordstans stora schackbräde på Nordstadstorget! Utmana familjen, vännerna eller en ny bekantskap. Schacket finns tillgängligt tidpunkterna: 09:00-11:30 samt 13:30-15:30 varje dag mellan den 29/7-16/8.

Att spela är naturligtvis gratis, varmt välkommen!

Göteborgs Kulturkalas: Streaplers

Dansbandshelg på Nordstadstorget under Göteborgs Kulturkalas!

Streaplers från Kungälv har underhållit Sverige i hela 65 år! De började som popgrupp men blev snart ikoner inom dansbandsvärlden med hits som “Valentino” och “Jag har en dröm”. Streaplers har fått internationell uppmärksamhet och uppträtt i Karibien och i olika TV-program. Deras musik älskas av generationer och fortsätter att sprida glädje och dans.

Under Kulturkalaset firar de sina 65 år och kommer att bjuda på sina genom tiderna bästa låtar. Streaplers spelar på Nordstadstorget 29 augusti klockan 19:00-21:00. Under dansen kommer det finnas gratis garderob på plats.

Göteborgs Kulturkalas: Shine

Dansbandshelg på Nordstadstorget under Göteborgs Kulturkalas!

Shine bildades 2017 och består av fem erfarna musiker från Värmland med lång erfarenhet av både musicerande och turnerande. Bandet spelar modern dansmusik med influenser från rock och country.

Shine spelar på Nordstadstorget 30 augusti klockan 18:00-20:00. Under dansen kommer det finnas gratis garderob på plats.

Göteborgs Kulturkalas: Bhonus

Dansbandsdagar på Nordstadstorget under Göteborgs Kulturkalas!

Bhonus är från Sätila och bildades 1972. De började turnera på heltid 1979 och har släppt flera framgångsrika album samt medverkat i många kända TV- och radioprogram som tex Bingolotto och Sikta mot stjärnorna. Bandet har fått ett antal utmärkelser genom åren bland annat för albumet ”Mindre mogna män” som släpptes 2006. Efter några medlemsbyten fortsatte de spela fram till sin sista turnerande spelning 2012. Trots detta gör de fortfarande enstaka framträdanden och släppte nya låtar på Spotify 2017.

Bhonus spelar på Nordstadstorget 31 augusti kl 17-19. Under dansen kommer det finnas gratis garderob på plats.

Slow Fashion 2024

Äntligen dags igen för Slow Fahion i Nordstan!  

Eventet Slow Fashion handlar om att inspirera fler till att bygga och underhålla hållbara garderober. Det genom att förlänga livslängden på sina plagg, handla second hand, köpa hållbart producerade produkter, hyra sina plagg och kreera re-design. 

12/9 11.00-18.00
13/9 11.00-18.00
14/9 11.00-16.00
15/9 11.00-15.00 

Fullständigt program kommer!

Medverkande: Slow Fashion Hub, Stina Löving, Lindex, F/act Movement, Remore, Made By Heed, Dream Store, Gina Tricot , Scorett och Rutasoka. 

Dansbandstorsdag med Callinaz

Välkommen på Dansbandstorsdag i Nordstan med Callinaz kl.19:00-21:00. Jackan/väskan hänger du i den bevakade garderoben gratis. Kom gärna en stund innan och ladda upp med lite fika innan du dansar loss.

Eventet är gratis!

Mer om Dansbarnstorsdagarna

Salsafredag

Låt dig ryckas med i härliga rytmer och börja helgen på bästa sätt! Välkommen på salsa på Nordstadstorget i Nordstan tillsammans med Dance Vida.

Våra återkommande salsafredagar är för alla – oavsett om du är proffs, motionär eller nybörjare. Tiden är 18.00-21.00.

Familjesöndag

Välkommen alla små och stora barn på familjesöndag i Nordstan den 22 september klockan 12-15.

Vi bjuder alla barn på ansiktsmålning, cirkusskola och ballonger!

MER OM FAMILJESÖNDAGARNA I NORDSTAN

Dansbandstorsdag med Martinez

Välkommen på Dansbandstorsdag i Nordstan med Martinez kl.19:00-21:00. Jackan/väskan hänger du i den bevakade garderoben gratis. Kom gärna en stund innan och ladda upp med lite fika innan du dansar loss.

Eventet är gratis!

Mer om Dansbarnstorsdagarna

Salsafredag

Låt dig ryckas med i härliga rytmer och börja helgen på bästa sätt! Välkommen på salsa på Nordstadstorget i Nordstan tillsammans med Dance Vida.

Våra återkommande salsafredagar är för alla – oavsett om du är proffs, motionär eller nybörjare. Tiden är 18.00-21.00.

Familjesöndag med besök från GöteborgsOperan

Välkommen alla små och stora barn på familjesöndag i Nordstan den 20 oktober klockan 12-15. Vi bjuder alla barn på ansiktsmålning, cirkusskola och ballonger!

Denna familjesöndag blir extra spännande då det blir besök med uppträdande av GöteborgsOperans ensemble från föreställningen Kalle och chokladfabriken.

MER OM FAMILJESÖNDAGARNA I NORDSTAN

Dansbandstorsdag med Casanovas

Välkommen på Dansbandstorsdag i Nordstan med Casanovas kl.19:00-21:00. Jackan/väskan hänger du i den bevakade garderoben gratis. Kom gärna en stund innan och ladda upp med lite fika innan du dansar loss.

Eventet är gratis!

Mer om Dansbarnstorsdagarna