Lämna feedback

Laddar

Öppettider idag
tisdag 10-20
Öppettider idag
tisdag 10-20

Event

Expoyta

Expofolder

Oslo flyttar in i Nordstan

Vad är det norskaste du vet – och varför är det en lusekofta? Den retoriska frågan ställs av VisitOSLO som tycker det är dags för västsvenskar att uppdatera sin bild av Norges huvudstad. Därför öppnar de på onsdag en Pop-up turistbyrå i Nordstan i Göteborg. På lördag arrangeras tävlingen #Offrakoftan, en tävling där den som kommer till Pop-up turistbyrån iklädd lusekofta och donerar den, är med i utlottningen av en drömweekend i den norska storstaden! Dessutom får de första 20 deltagarna en ToR resa från Göteborg till Oslo för två personer.
Hos VisitOSLO i Nordstan kommer det både finnas information, inspiration och hjälp och tips kring hur en perfekt Oslo-weekend planeras. Välkommen!

Besök Nordstans 2000 kvm stora muralmålning

Nordstans P-hustak har utsmyckats med en gigantisk muralmålning av den belgiska konstnären Larsen Bervoets. Göteborg är först ut av totalt sex europeiska städer i ett europeiskt kulturprojekt med syfte att skapa kulturella arenor på tak och på så sätt frigöra potentialen i dessa stora, outnyttjade centrala ytor.

Välkommen upp till Nordstans P-hustak och ta del av ett fantastiskt konstverk!
Entré till taket är gratis och har samma öppettider som våra butiker.

Läs mer om Muralmålningen här

Salsafredag med Dance Vida

Låt dig ryckas med i härliga rytmer och börja helgen på bästa sätt! Välkommen på salsa mitt i Nordstan tillsammans med Dance Vida. Våra återkommande salsafredagar är för alla – oavsett om du är proffs, motionär eller nybörjare. Tiden är 18.00-21.00.

Ladda upp/fyll på med energi från något av våra caféer eller restauranger. Vi har ett brett utbud av mat och dryck. Under 2024 är du välkommen på salsafredagar vid följande tillfällen: 22/3-24, 27/4-24, 20/9-24, 18/10-24 och 22/11-24.

Aktivitetsdag i fäders fotspår

Vi följer fäders fotspår och bjuder in till spinning, Vasaloppet, löpartips och blåbärssoppa!

Tillsammans med Nordic Wellness kan du testa på spinning medan du följer åkarna i Vasaloppet på skärmen framför. Alla som cyklar i 30 minuter är med i utlottningen av fina priser. Ska du springa Göteborgsvarvet i år? Perfekt! Träffa Solvikingarna som är på plats för att dela med sig av tips inom löpteknik.

Är du bara nyfiken på hur det går i Vasaloppet? Välkommen förbi! Det finns sittplatser vid TV-skärmen för dig som vill vila benen en stund och heja på dem som kämpar de 90 milen…

Aktivitetsdagen pågår klockan 10:00-14:00
Varmt välkommen!

Dansbandstorsdag med Black Jack

Välkommen på dansbandstorsdag i Nordstan med Black Jack kl.19:00-21:00. Kom gärna en stund innan och ladda upp med lite fika innan du dansar loss till ett av Sveriges största dansband.

Eventet är gratis!

Vintagejazz i Nordstan

Går det att förvandla Nordstan till en nattklubb på 40-talet?

Storbandsbolaget tänkte testa – och dem behöver din hjälp! Ta med ditt gladaste humör, dansskorna (om du vågar) och sväng loss till vår vintagejazz signerad bl.a Ella Fitzgerald, Count Basie och Sonya Hedenbratt.

Pågår 15:00-16:30, de spelar två set med en paus. Varmt välkommen!

Familjesöndag i Nordstan

Välkommen alla små och stora barn på familjesöndag i Nordstan den 24 mars klockan 12-15.

Vi bjuder alla barn på ansiktsmålning, cirkusskola och ballonger!

Familjesöndag i Nordstan

Vårmarknad

Välkommen till Nordstans vårmarknad!

Inspireras, få tips och hitta nya favoriter till trädgården under 3 veckor i Nordstan.

Vårmarknaden pågår 25 mars till 14 april. Uppdaterad information om utställarna kommer!

Möt våren i Nordstan!

Familjesöndag i Nordstan

Välkommen alla små och stora barn på familjesöndag i Nordstan den 28 april klockan 12-15.

Vi bjuder alla barn på ansiktsmålning, cirkusskola och ballonger!

Familjesöndag i Nordstan