Lämna feedback

Laddar

Öppettider idag
torsdag 10-20
Öppettider idag
torsdag 10-20

På alla hjärtans dag 14/2 inviger Nordstan sina tillgängliga hjärtstartare och blir det första köpcenter som kan stoltsera som hjärtvänlig partner till Hjärtuppropet.

Mellan klockan 11:00-15:00 kan du som besökare i Nordstans ta chansen att testa på HLR tillsammans med Hjärtuppropet, Svenska livräddningssällskapet Göteborg och Flying Tiger. Alla barn som testar på HLR belönas med ett diplom. Lär dig mer om HLR och hur en hjärtstartare fungerar, för att kunna rädda liv.


Invigning

Invigningen av hjärtstartarna sker 12:00-12:30 den 14/2. Lyssna till Thomas Ravellis fängslande historia om när han räddade ett liv med hjälp av hjärtstartare. Hör representanter från Hjärtuppropet berätta om arbetet kring att få fler utbildade i hjärt-lungräddning och hur hjärtstartare fungerar. Helena Lindqvist (VD Nordstan) och Patrik Ripadal (Säkerhetschef Nordstan) inviger hjärtstartarna.


Hjärtvänlig Partner

Nordstan är det första köpcenter som blivit Hjärtvänlig Partner. För att bli en Hjärtvänlig Partner till Hjärtuppropet krävs viljan att ta ett extra samhällsansvar och önskan att hjälpa Hjärtuppropet att sprida kunskap. En Hjärtvänlig Partner ska givetvis vara ett föredöme när det gäller hjärtsäkerheten i det egna företaget eller organisationen.

 

Låt oss fira alla hjärtans dag tillsammans – genom att lära oss att rädda liv!