Loading

Öffnungszeiten heute
onsdag 10-20
Öffnungszeiten heute
onsdag 10-20

Events

Exhibition space

Exhibition folder

Gratis filmkalas på biograf Nordstan

Tillsammans med SF Studios och Göteborg Film Festival bjuder vi på gratis filmvisning, mitt i Nordstan.
I år har festivalen fokus på jämställdhet så kvinnliga ikoner tar plats i vår biograf. En filmfest fylld av inspiration. Välkommen till Biograf Nordstan 24 januari–2 februari.

Gooh Take away-bistro i Nordstan

Gooh på plats med sin Take away-bistro med riktigt bra prova-på-pris på alla rätter. Inklusive nyheter. Passa på att säkra en eller fler luncher. Välkommen!

Var med och tävla i käpphäst-hoppning i Nordstan

Var med i käpphästhoppningen och tävla om biljetter till Gothenburg horse show samt fina priser ifrån Hööks. Två banor, en för tävlingen och en för framridning och uppvärmning. Välkommen!

Vetenskaps-show på sportlovet i Nordstan

Fira sportlov tillsammans med Planet Rondo i Nordstan.
Vetenskapsshow och prova-på experiment 11-15.

Gbg Talks-Samtala med en främling

Den 13 och 14 februari får du chansen att under några timmar prata med någon du aldrig träffat förut. Kanske är det början på ny vänskap?
För att underlätta och få igång samtalet finns färdigskrivna frågor att ställa till varandra. Välkommen till ett samtal utan filter i Nordstan!
kika gärna på GBG TALKS

Alla💗Dag pyssel med Batts & Jara

Alla Hjärtans dag pyssel med bästa Batts & Jara.
Välkommen stora och små till en pysseldag i Nordstan 11-15.

Schackturnering i Nordstan

Schackturnering mellan Näringslivet och Förorten i Göteborg på Nordstan. Program och mer info kommer inom kort.

Nordstads-svängen 2020 i Nordstan

Välkommen till en härlig dansdag med Nordstadssvängen. En dag blandad med bl.a. Mazurka, Schottis, Pariserpolka och Hambo.

Team Rynkeby cyklar i Nordstan

Cykla för Barncancerfonden tillsammans med Team Rynkeby i Nordstan. 

Möt det sällsynta i Nordstan

Sällsynta Diagnosers Dag uppmärksammas i Nordstan.

Flygutställning i Nordstan

Hela Sverige flyger-flygutställning i Nordstan med Västsvenska Flygklubbar. Välkommen att se ballongflyg, modellflyg, motorflyg, fallskärmshopp, skärmflyg mm.

SM Unga Bagare 2020

Tävlingen SM Unga Bagare arrangeras av branschorganisationen Sveriges bagare & konditorer i samarbete med Ester Mosessons gymnasium och sponsorerna KåKå, Nord Mills och Sveba-Dahlén. Den 13 mars går finalen i Göteborg.

Välkommen att ta del av de tävlande unga bagarnas fantastiska bakverk i Nordstan.

UF mässa i Nordstan

Ung Företagsamhet finns över hela Sverige, från norr till söder. Under två dagar ställer unga företagare ut i Nordstan. Välkommen på mässa med Ung Företagsamhet i Göteborg.

Trädgårds-utställning med Kålltorp

Välkommen till Kålltorps handelsträdgård i Nordstan. Vi ställer ut 22 mars till 4 april. Prata trädgård, buskar, perenner, krukväxter, snittblommor, verktyg, fröer m.m. med oss.

Slow Fashion i Nordstan

Välkommen till Slow Fashion ett modeevent med hållbarhetstema.
Under två dagar bjuder vi på paneldebatter, modevisning, kläduthyrning, second hand försäljning med mera. Mer info kommer inom kort!

Stampede Parcour i Nordstan

Testa på Parcour/Freerunning tillsammans med Stampede i Nordstan.
Parcour är en disciplin och sport där man på ett snabbt och effektiv sätt tar sig förbi hinder, både fysiska och psykiska med endast kroppen och sinnet som hjälpmedel. Sporten innehåller flertalet rörelser, enkla och avancerade. Var med, prova på, tävla, umgås och ha kul.

Vetenskaps-festivalen 2020 i Nordstan

Vetenskapsfestivalen är en mötesplats för bl.a. kunskap och inspiration. Årets tema är rörelse och Nordstan är en av arenorna under vetenskapsfestivaldagarna. Välkommen!

Majblomma 2020

Årets Majblomman 2020 är brandgul och rosa med ett stänk av gult i mitten. Färger som sticker ut för barnens rättigheter.
23 april kl.12.00 är det premiär för årets Majblomma, skapad av
12-åriga Elin Eisele.
Majblomman delar ut bidrag såsom fritidsaktiviteter, glasögon, en cykel eller vinterkläder till barn och unga t.o.m. 18-årsdagen. Stöd Majblomman och köp gärna din blomma i Nordstan.

Blodomloppet 2020 i Nordstan

Blodomloppet är folkfesten som lockar tusentals deltagare till natursköna Slottsskogen. 5 eller 10 km för löpning eller för promenad. Alla är välkomna och alla kan vara med!
Din nummerlapp och t-shirt hämtar du i Nordstan. Välkommen!