Lämna feedback

Loading

Öffnungszeiten heute
onsdag 10-20
Öffnungszeiten heute
onsdag 10-20

Events

Exhibition space

Exhibition folder

Gaming och E-sport veckor i Nordstan

Under vecka 6 och 7, Göteborgs sportlovsvecka, kommer Nordstan intas av gaming- och e-sportvärlden. Testa nya spel, träffa och utmana gamingprofiler och mycket mer!
Välkommen till två fullspäckade temaveckor i Nordstan. 

 

Hoppa käpphäst med Gothenburg Horse Show i Nordstan

Ta med hela familjen och kom och hoppa bana med egen käpphäst, eller låna en på plats den 14 februari kl.10.00-16.00. Det blir en fartfylld dag där du dessutom kan vara med i utlottningen om biljetter till Gothenburg Horse Show i Scandinavium 22–26 februari. Hoppas vi ses i Nordstan!

Fit4Fight-träning för alla

Välkommen till Göteborgs mest hyllade träningscenter Fit4Fight! Träning för alla är vårt motto och Kamratskap, Glädje och Utveckling är våra ledord. Träffa instruktörer på plats i Nordstan 12-15. Kom o prova på kampsporter så som HIIT, Yoga, MMA, BJJ (Brazilian Jiu-Jitsu), Submission Wrestling, Thaiboxning, Kickboxning, Boxning, Självförsvar, Barnträning och Girls Only-pass.

 

FÅ EN GRATIS HUDANALYS AV KIEHL´S HUDVÅRDSEXPERTER

Få en gratis personlig hudanalys av Kiehl´s hudexperter i Nodrstan. Vi mäter din fuktbalans i huden och skräddarsyr din nya hudvårdsrutin anpassat efter dina behov och resultat. Dessutom får du 20% på Kiehl´s produkter på Åhléns och vid köp av minst två valfria produkter från Kiehl´s får du en fin gåva.

Nordstadssvängen 2023

Välkommen till en härlig dansdag med gammeldans/gillesdans i Nordstan. En dag blandad med Svingen, Schottis, Hambo, Pariserpolka, Vals och många fler härliga danser.
Orkester är Trippix.

 

Dansbandstorsdag med Streaplers

Mitt i Nordstan bjuder vi på en härlig danskväll med Streaplers. Välkommen på  dansbandskväll 16/3 kl.19.00-21.00.

Dansa Salsa med Dance Vida

Älskar du att dansa? Välkommen alla nybörjare och proffs att dansa Salsa i Nordstan.

Vårmarknad med Ung Företagsamhet Göteborg

Välkommen till vårmarknad med Ung Företagsamhet Göteborg i Nordstan där unga fantastiska företagare ställer ut under tre dagar. Mässan är öppen för besök kl.10-18.

Vetenskapsfestivalen 2023

Varje år sedan 1997 skapar Internationella Vetenskapsfestivalen Göteborg mötesplatser för kunskap, inspiration och nya perspektiv. Välkommen till vetenskapsfestivalen i Nordstan där årets tema för festivalen är Gränser. För program och mer information klicka här

Dansbandstorsdag med Martinez

Välkommen på en härlig danskväll i Nordstan 27/4 kl.19.00-21.00. På dansbandscenen står Martinez.

Konsert med bandet Upploppet

Konsert med Göteborgsbandet Upploppet och lokalt förband i Nordstan kl.18-20.

Dansbandstorsdag med Date

Välkommen på dansbandskväll med dansbandet Date kl.19.00-21.00.