fbpx

Laddar

Öppettider idag
tisdag 10-20
Öppettider idag
tisdag 10-20

Nordstan följer myndigheternas rekommendationer och beslut gällande coronaviruset.

Läs mer här

Det finns i nuläget inga rekommendationer i Sverige om att stänga varuhus, butiker eller köpcenter. Vi följer utvecklingen noggrant och är redo att följa samtliga rekommendationer från berörda myndigheter. Nordstan kommer att uppdatera denna sida löpande om och när läget förändras.

Uppdaterat 1 april:

Nordstan fortsätter att noggrant följa Folkhälsomyndighetens råd och föreskrifter.
Den 1 april kom nya råd till handeln att begränsa antalet kunder som samtidigt befinner sig i lokalen och att anvisa hur långt avståndet bör vara mellan kunderna i kassaköerna eller erbjuda alternativ till kassaköer. I Nordstan har alla våra butiker och restauranger en god beredskap för att hantera detta råd på ett tryggt och säkert sätt för våra besökare. Sedan tidigare har vi även anpassat vår verksamhet efter rådande förutsättningar genom att utöka vårt städ, ställa in event samt anpassa öppettiderna för de flesta butikerna. Samtidigt har våra apotek och livsmedelsbutiker öppet längre. 


Har du frågor om coronaviruset? Vänd dig till Folkhälsomyndighetens webbplats. Du kan även ringa nationella informationsnumret 113 13.