Laddar

Öppettider idag
tisdag 10-19
Öppettider idag
tisdag 10-19

Nordstan följer myndigheternas rekommendationer och beslut gällande coronaviruset.

Läs mer här

Vi följer utvecklingen noggrant och är redo att följa samtliga rekommendationer från berörda myndigheter. Denna sida uppdateras löpande om och när läget förändras.

Uppdaterat 17 december:

Nordstan är covid 19-certifierat via Safe Asset Group. Läs mer om det här.

Uppdaterat 29 oktober

Nordstan fortsätter att noggrant följa Folkhälsomyndighetens råd och föreskrifter.

Den 29 oktober kom nya råd för Västra Götalands Regionen om att vara restriktiva i sitt besökande av köpcenter. Beslutet gäller till och med den 19 november 2020, men kan förlängas. Därför ber vi dig att fortsätta visa omtanke när du besöker oss. Som besökare rekommenderar vi dig att undvika fysisk kontakt, hellre besöka oss på tider när det generellt är färre besökare och anpassa din shopping efter Folkhälsomyndighetens riktlinjer.

Nordstan har sedan tidigare vidtagit flera trygghetsskapande åtgärder. Vi har utökat städ, ställt in event, tillhandahåller handsprit, uppmanar och påminner besökare att hålla avstånd. Butiker och restauranger värnar om besökare, uppmanar att hålla avstånd, vidtar nödvändiga åtgärder och följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer.

Har du frågor om coronaviruset? Vänd dig till Folkhälsomyndighetens webbplats. Du kan även ringa nationella informationsnumret 113 13.

Nordstan är covid 19-certifierat via Safe Asset Group. Läs mer om det här.