Laddar

Öppettider idag
onsdag 10-20
Öppettider idag
onsdag 10-20

Event

Expoyta

Expofolder

Parkour Stampede Takeover 2017 i Nordstan

För fjärde året i rad är det dags för Bästkustens & Sveriges goaste-häftigaste-parkour-event Stampede Nordstan Takeover.
Det blir spännande happenings och tävlingar och möjlighet att prova på parkour/freerunning mellan onsdag tom fredag kl.13:00-14:00 och 15:00-16:00.
Vi ses!

 

Göteborgs Filmfestival i Nordstan

Göteborgs Filmfestival fyller 40 år!
Välkommen på filmvisning tillsammans med Göteborgs Filmfestival i Nordstan. Biljetter till festivalen finns att köpa hos Macforum (14 – 26 jan) och på Scandic Europa ( 27 jan – 7 feb).
Göteborgs Filmfestival 2017

Hälsodagar i Nordstan

Varje år i januari är temat HÄLSA i fokus när Hälsodagarna är på plats i Nordstan. Välkommen att prova på aktiviteter och behandlingar. Få tips om kost, träning och ett sundare liv.
Hälsodagar i Nordstan

Frälsningsarmén i Nordstan

Frälsningsarmén kommer att finnas på plats i Nordstan för att presentera sina kårer och sociala verksamheter. Det blir lunchsamtal, soppa varje dag av känd kock, dagens bibelord, sång och musik och mycket mer. Välkommen att träffa Frälsningsarmén i Nordstan!

 

Nordstadssvängen 2017

Årlig tradition med Nordstadssvängen. Välkommen att dansa loss!

Hela Sverige Flyger i Nordstan

Välkommen till Hela Sverige Flyger med Flygsportförbundet i Nordstan. Testa olika flyg, motorflyg, konstflyg, hängflyg, skärmflyg och mycket mer. Vågar du inte testa kan du alltid spana in alla fina modellplan eller drönare som vi har med.

SM Unga Bagare 2017

Nordstan fylls av oemotståndliga dofter när våra unga bagare är på plats med sina fantastiska bakverk och deltar i tävlingen SM Unga Bagare 2017. SM Unga Bagare arrangeras av branschorganisationen Sveriges bagare & konditorer och är en bageritävling för bagare upp till 23 år.

Trädgårds utställning i Nordstan

Välkommen på utställning med allt du behöver till din trädgård. Få tips och idéer och bli inspirerad. Välkommen till oss i Nordstan