Laddar

Öppettider idag
söndag 10-18
Öppettider idag
söndag 10-18

Träffa de som gör det möjligt

MÖT: Människorna i Nordstan

MÖT är en serie intervjuer med personer som har anknytning till Nordstan. Träffa de som jobbar i butikerna, se hur det går till bakom kulisserna på evenemangen och lär känna några av alla besökarna i Sveriges populäraste shoppingcenter. MÖT-intervjuerna läggs upp på Nordstans Facebook och Instagram och finns även att läsa här på nordstan.se.

Följ Nordstan i sociala medier och träffa alla som gör Nordstan till den nyansrika mötesplats det är. Kanske är du nästa person som är med i MÖT?

MÖT: Raul

Personal shopper, Åhléns City

Raul Peixoto har under fyra år jobbat som personal shopper på Åhléns. Där hjälper han kunderna hitta stilfulla kläder och en egen look.

Vilka anlitar dig, har de något gemensamt?
– Det varierar ganska mycket, men ofta är det ganska upptagna människor. De vill klä sig fint men har inte tid att leta kläder själva.

Har du haft ett kundmöte som blivit oväntat lyckat?
– Ja, en av mina kunder är en kille som känner att han fått större självförtroende efter att han varit hos mig. Han har anlitat mig flera gånger och säger själv att kläderna har fått honom att våga mer.

Slutligen, vad är höstens bästa köp enligt dig?
– En blazer, det funkar till allt!

MÖT: Camilla

Säljare, Intersport

Hur ser trenden ut i höst?
– Eftersom sportmodet fortsätter vara hett även utanför gymmen och löparspåren får det ett allt mer ”vardagligt” uttryck. Långa tights matchas med oversize-toppar och collegetröjor, gärna med sportiga prints. Retro-trenden håller också i med läderdetaljer, stripes och siffror.

Läs hela intervjun på Facebook

MÖT: Alva

Säljare, Monki

Om jag ska köpa EN accessoar i höst, vad ska jag välja?
– Satsa på en ryggsäck eller magväska. Snyggt, praktiskt och väldigt dansvänligt.

Läs hela intervjun på Facebook

MÖT: Calle

Regionschef, Cubus

Hur får man hela sin familj moderiktig?
– Man tar hjälp av våra otroligt duktiga och modekunniga säljare i butiken. De är uppdaterade på de aktuella trenderna och hjälper gärna till med modegrad och matchning.

Läs hela intervjun på Facebook

MÖT: Felicia

Säljare, Boomerang

Om budgeten är tajt och jag bara ska köpa ett klädesplagg i höst – vad satsar jag på?
– Damerna tycker jag ska slå till på en riktig skinnkjol. Tillsammans med en basic T-shirt och en längre ullkofta blir det väldigt vardagssnyggt.

Läs hela intervjun på Facebook