Laddar

Öppettider idag
fredag 10-20
Öppettider idag
fredag 10-20

Träffa de som gör det möjligt

MÖT: Människorna i Nordstan

MÖT är en serie intervjuer med personer som har anknytning till Nordstan. Träffa de som jobbar i butikerna, se hur det går till bakom kulisserna på evenemangen och lär känna några av alla besökarna i Sveriges populäraste shoppingcenter. MÖT-intervjuerna läggs upp på Nordstans Facebook och Instagram och finns även att läsa här på nordstan.se.

Följ Nordstan i sociala medier och träffa alla som gör Nordstan till den nyansrika mötesplats det är. Kanske är du nästa person som är med i MÖT?

MÖT: Frukostfolket

Alice, Hanna, Johanna & Gustav

Imorgon är den efterlängtade öppningen av H&M Home! Redan imorse var det några lyckliga själar som fick möjligheten att komma på smygpremiär när "Frukostfolket" höll i en workshop i ett samarbete med H&M Home.

Imorgon är den efterlängtade öppningen av H&M Home! Redan imorse var det några lyckliga själar som fick möjligheten att komma på smygpremiär när ”Frukostfolket” höll i en workshop i ett samarbete med H&M Home. Frukostfolket består av toppbloggerskorna Johanna Bradford & Hanna Stefansson samt fotograf Alice Johansson. Eventet till ära var även Cafés egen Gustav Broström på besök i egenskap av stillebenexpert. MÖT passade på att äta lite god frukost, spana in inredningen samt byta ett par ord med Hanna Stefansson.

Vad/vilka är egentligen Frukostfolket?
Det är jag, Johanna och Alice som driver Frukostfolket. Ihop med lokala proffs inom olika hantverk har vi haft workshops i både Göteborg och Malmö. Vi börjar alltid med en stor frukost och sen har vi bland annat bundit buketter, lärt oss sticka och göra egna ansiktsoljor.

Hur startades det?
Jag och Johanna fick idéen när vi satt och pratade om hur mycket vi båda älskade frukost. Också tänkte vi att det vore kul att kombinera den stunden ihop med något kreativt. Först var planen att ha en workshop varje månad, men det tar lite mer tid att anordna en sån här grej än man först tänker. Speciellt när vi båda två hade mycket på annat håll. Hade vår första workshop 2014 och då blev Alice som är fotograf också en del av Frukostfolket. Vi har så mycket tankar och idéer och tycker alla tre det är så kul att jobba ihop, men samtidigt så har vi många andra projekt och uppdrag på eget håll så tiden räcker inte riktigt till för alla våra planer.

Berätta om workshopen på H&M Home!
Workshopen med H&M Home var vår första workshop ihop med ett stort etablerat företag och skiljde sig därför lite mot tidigare workshops där vi haft lite mindre grupp med deltagare. Men stommen var det samma, frukost och workshop. Med som expert var Gustav Broström som är stillebenproffs och tillsammans pratade vi sängkläder, blickfång och blommor. Väldigt rolig tyckte vi och vi hoppas att alla som var där hade en mysig morgon.

Besök Frukostfolkets bloggar här:
hanna.elle.se
johannabradford.se
www.alicej.se
gustav.cafe.se

MÖT: Julia

Biträdande butikschef / Säljare, Granit

Vad är Granit?
Granit är smart och inspirerande funktion! Hos oss hittar du schyssta inredningsdetaljer, smarta förvarings- och kontorslösningar, sköna köksartiklar, krukor & annat för ett härligt utehäng. Alla produkter har naturnära anknytning antingen i val av material, färg, hantverk eller hållbarhet och livslängd.

Läs hela intervjun på Facebook
Dania

MÖT: Dania

Apotekstekniker, Apotektsgruppen

Behövs solkräm även om man sällan bränner sig? Räcker det med att smörja sig på morgonen?
Vi rekommenderar alltid solskyddsfaktor till alla men det är stor skillnad i hur vi tål sol beroende på hudtyp. Anledningen är att de med mörkare hy har mer melanin i huden än människor med ljusare hud. Om man inte badar eller svettas så kanske man bara behöver smörja sig en gång om dagen. I annat fall bör man smörja in sig varannan timme eftersom solskyddet försvagas. Solkrämer är inte 100 % vattentäta, därför bör man smörja sig efter varje bad.

Läs hela intervjun på Facebook
Johanna, Lind Models

MÖT: Johanna

Modellbokare, Lind Models

Har ni hittat några modeller idag?
Vi har träffat och fotograferat många människor med intressanta utseenden idag! Nu ska vi gå igenom bilderna för att se vilka vi tror passar för vår kundkrets.

Läs hela intervjun på Facebook

MÖT: Alva

Säljare, Monki

Om jag ska köpa EN accessoar i höst, vad ska jag välja?
– Satsa på en ryggsäck eller magväska. Snyggt, praktiskt och väldigt dansvänligt.

Läs hela intervjun på Facebook