Laddar

Öppettider idag
tisdag 10-20
Öppettider idag
tisdag 10-20

Event

Expoyta

Expofolder

Välkommen till jul i Nordstan

I Nordstan hittar du allting du behöver för att klara av julhandeln. Om du har svårt att hitta den där lilla unika presenten så prova vårt presentkort, funkar för alla.

Träffa Arvingarna i Nordstan

Tack för allt stöd vi fick under melodifestivalen!
Fredag den 26 April så släpper vi vårt nya album I DO. Vi kommer att bjuda på några låtar i Nordstan kl 17.00 efter uppträdandet så signerar vi vårt nya album.

Afrikansk Kulturdag i Nordstan

Afrikansk Kulturdag är ett interkulturellt projekt som riktar sig främst till barn och ungdomar. Dagen bjuder på musik, dans, modevisning. Försäljning av afrikanskt hantverk och produkter kommer även att finnas.
Utställare: Veesserts, Paulie Organic Care, World Remit m.fl.
På scen: Malick, Diebate & Assane, Lankusa, Sane, Triishasings & Tanzaniano.
Välkommen!

Interaktiv arkitektur-installation i Nordstan

Kom och upplev ett examensarbte i Arktiektur från Chalmers! Traska genom en skog gjort av ”up-cyclat” papper från Feet First för att sedan sitta ner en stund och svara på ett frågeformulär. Du bidrar till ett större fokus på mänskligt välbefinnande i vår framtids hållbara stad!

Schack- en sport utan gränser

Ta med vänner, kollegor, affärspartners, klasskamrater och familj till en schackfest i Nordstan fredag 3 maj mellan kl.14.00-18.00.
Utmana Sveriges juniorstjärna Gustav Törngren. Se profiler som David Lega, Johan Lönnroth och Erik Sprinchorn spela ihop med barn från Göteborgsförorterna. Välkommen!

Blodomloppet i Nordstan

Blodomloppet är folkfesten som lockar tusentals deltagare till natursköna Slottsskogen. 5 eller 10 km för löpning eller för promenad. Alla kan vara med!
Din nummerlapp och t-shirt hämtar du i Nordstan. Välkommen!

West Prides infocenter i Nordstan

West Pride är en konst- och kulturfestival som skapar trygga mötesplatser för hbtq-personer. Festivalen är gratis för besökare. Den 7 juni öppnar West Prides infocenter i Nordstan.