Laddar

Öppettider idag
måndag 10-20
Öppettider idag
måndag 10-20

Event

Expoyta

Expofolder

Upptäck helt nya Jeep Compass i Nordstan

Helt nya Jeep® Compass tar dig bort från gamla, invanda vägar och får dig att se hela din tillvaro på ett nytt och oväntat sätt. Bli en pionjär och upptäck hur tradition möter innovation i denna nya Jeep® och hur de mest klassiska dragen som gör Jeep®-märkets design så legendarisk förnyas.

Jeep® Compass är en ny kompakt SUV som kombinerar aktiva förarassistanssystem med offroad-egenskaper utöver det vanliga – allt förpackat i en distinkt och autentisk Jeep-design. Bilen visar starka band till Jeeps traditionella rötter och erbjuder förutom de välkända 4WD-egenskaperna även avancerad teknik för uppkoppling och säkerhet. Jeep Compass erbjuder över 70 säkerhetsfunktioner med bl a kollisionsvarningssystem som standard och har belönats med toppbetyget 5 stjärnor i Euro NCAP. Välkommen till Jeep utställning i Nordstan!

Nordstads-svängen 2018 i Nordstan

Dansare från hela landet kommer till Nordstan när det är dags för den årliga Nordstadssvängen. Välkommen till en härlig dansdag blandad med Mazurka, Schottis, Pariserpolka, Hambo mm.

Närhälsan kan komma

Närhälsan kommer till Nordstan med sin mobila verksamhet. Träffa dem i hos oss.

Flygutställning i Nordstan

Välkommen på flygutställningen i Nordstan, fullproppad av aktiviteter. Upplev motorflyg, segelflyg, konstflyg, hängflyg, skärmflyg och luftballong samt otaliga modellflygplan och till och med drönare.

SM Unga Bagare 2018

Tävlingen SM Unga Bagare är det svenska mästerskapet för bagare upp till 23 år.
SM Unga Bagare arrangeras av branschorganisationen Sveriges bagare & konditorer i samarbete med Ester Mosessons gymnasium och sponsorerna KåKå, Nord Mills och Sveba-Dahlén.

Göteborgs Salongs-orkester

Välkommen att lyssna på Göteborgs Salongsorkester som spelar i mellan 8.00-10.00

Sveriges häftigaste modevisning

Välkommen till en helg fullspäckad med mode i Nordstan.
Vi visar vårens mode 2018 fredag, lördag och söndag.
23 mars 12.00, 14.00, 16.00, 18,00
24 mars 12.00, 14.00, 16.00
25 mars 12.00, 14.00, 16.00,

 

Trädgårds-utställning i Nordstan

Trädgårdsutställning i Nordstan! Få tips och råd om rabatter, gräsmattor, växter, blommor, buskar, jord och näring mm. Välkommen !

Parcour i Nordstan

Fira påsklov i Nordstan och testa på Parcour/
Freerunning. Ett fartfyllt, utmanande och häftig lov.