Laddar

Öppettider idag
söndag 10-18
Öppettider idag
söndag 10-18

Event

Expoyta

Expofolder

Göteborgs Stad gästar Nordstan

Träffa representanter ifrån Göteborgs Stad i Nordstan som visar upp vad som är på gång i staden. Välkommen!

Göteborg Film Festival i Nordstan

Göteborg Film Festival är den största filmfestivalen i Norden. Mellan den 22/1-4/2 är de på plats i Nordstan med filmvisning, biljettförsäljning och utdelning av festivalprogram.

Hälsodagar i Nordstan 2018

Hälsa handlar om fyra viktiga faktorer i livet som måste vara i balans:
Sömn – Kost – Motion – Socialt liv. Välkommen till Hälsodagar i Nordstan!

Frälsnings-armén i Nordstan

Mellan 31/1–3/2 intar Frälsningsarmén i Göteborg Nordstan. Olika verksamheter presenteras, kända Göteborgs-kockar bjuder på soppa och en dagens förebild utnämns. Varje dag bjuds det på mycket sång och musik. Ett stilla rum finns också för samtal. Kom gärna vägen om en stund.
Välkommen!

Melodi-festivalen flyttar in i Nordstan

SVT och Live Nation, som tillsammans åter baxar Melodifestivalen genom Sverige, lägger i år till ett extra event. Välkomstfesten som under deltävlingen i Göteborg flyttar in i Nordstan. Dit ansluter även Sveriges Radio.

Torsdagen den 8/2 sänder SR P4 Melloextra och Göteborgs kommun bidrar med ”uppladdning och invigningstal.” Artisterna anländer sen för att mingla med de schlagerfans som till Nordstan. Lördag den 10/2 blir det bl.a. drakshow med Bolibompadraken och allsång med Radioapan.

Casting till IDOL 2018 i Nordstan

Har du artistdrömmar? Tycker du om att sjunga och uppträda eller har musik som hobby är du välkommen på casting. Träffa oss i Nordstan 16.00-18.00.

 

Nordstads-svängen 2018 i Nordstan

Dansare från hela landet kommer till Nordstan när det är dags för den årlig Nordstadssvängen. Välkommen till en härlig dansdag blandad med Mazurka, Schottis, Pariserpolka, Hambo mm.

Svenska Flygsport-förbundet i Nordstan

Välkommen på flygutställningen i Nordstan, fullproppad av aktiviteter. Upplev motorflyg, segelflyg, konstflyg, hängflyg, skärmflyg och luftballong samt otaliga modellflygplan och till och med drönare.

SM Unga Bagare 2018

Tävlingen SM Unga Bagare är det svenska mästerskapet för bagare upp till 23 år. SM Unga Bagare arrangeras av branschorganisationen Sveriges bagare & konditorer i samarbete med Ester Mosessons gymnasium och sponsorerna KåKå, Nord Mills och Sveba-Dahlén.