Laddar

Öppettider idag
onsdag 10-20
Öppettider idag
onsdag 10-20

Event

Expoyta

Expofolder

Samir & Viktor i Nordstan

Samir och Viktor ger sig ut på Världens snabbaste turné där ett av stoppen är Nordstan. Uppträdande och signering kl.15.00. Välkommen!

Göteborgs Salongs-orkester

Välkommen att lyssna på Göteborgs Salongsorkester

Sveriges häftigaste modevisning

Välkommen till en helg fullspäckad med mode i Nordstan.
Vi visar vårens mode 2018 fredag, lördag och söndag.
23 mars 12.00, 14.00, 16.00, 18,00
24 mars 12.00, 14.00, 16.00
25 mars 12.00, 14.00, 16.00

 

Trädgårds-utställning i Nordstan

Trädgårdsutställning i Nordstan! Få tips och råd om rabatter, gräsmattor, växter, blommor, buskar, jord och näring mm. Välkommen!

Parcour i Nordstan

Fira påsklov i Nordstan och testa på Parcour/
Freerunning. Det kommer blir ett fartfyllt, utmanande och häftig lov.

Nescafé Gold

Välkommen till Nescafé Gold loungen. Få en härlig kopp av en färsk Nescafé Gold kaffe i handen. Drick och njut!

SM i blomster-binderi 2018 i Nordstan

21 fantastiska florister tävlar i blomsterbinderi, SM 2018.
För mer info se gärna SM Blomsterbinderi

Vetenskaps-festivalen 2018

Varje år skapar Internationella Vetenskapsfestivalen Göteborg en mötesplats för kunskap, inspiration och nya perspektiv.  I årets tema 2018 som är ” Vad är vi” går Vetenskapsfestivalen till botten med kollektivet. Varför följer vi strömmen? Varför tar vi avstånd?

 

Göteborgsgirot cyklar i Nordstan

Göteborgsgirot är en cykelupplevelse för alla, oavsett om du är motionär, elit, barn, gammal eller ung. Välkommen till Nordstan och prata cykel med oss. Köp en startplats till dig själv eller ge bort en i present.

 

Göteborgsgirot en cykelupplevelse för alla

Göteborgsgirot är en cykelupplevelse för alla, oavsett om du är motionär, elit, barn, gammal eller ung. 20-22 april kan du träffa oss i Nordstan. Alla barn, 0-4 år, prova på att cykla hinderbanan ” Mini-Göteborg”. Det finns cyklar och hjälmar att låna. Välkomna också att ladda upp för det riktiga Göteborgsgirot på Heden 4-6 maj.
goteborgsgirot.se

Afrikansk kulturdag i Nordstan

Lördag den 28 april arrangerar Honjo ”Afrikansk Kulturdag” på Nordstan. Projektidén är uppbyggd på entreprenörskap, musik och kulturell integration.

Gothia Concentus spelar i Nordstan

Gothia Concentus är Västsveriges största amatör-symfoniorkester med både professionella och amatörmusiker. Välkommen att lyssna på en unik blandning av filmmusik, dataspelsmusik och klassiska verk kl.14.00

Blodomloppet i Nordstan

Blodomloppet är folkfesten som lockar tusentals deltagare till natursköna Slottsskogen. 5 eller 10 km för löpning eller för promenad. Alla kan vara med!
Din nummerlapp och t-shirt kan du hämta i Nordstan mellan 31 maj-2 juni. Välkommen!

Sommarmarknad i Nordstan

Unik hantverk och designmarknad mitt i Nordstan. Ny design möter traditionellt hantverk när ett 20-tal utställare möter upp i årets sommarmarknad. Unika barnkläder, personliga smycken, konst, fantasifullt stickade plagg och mycket mer kommer visas mellan 16 juli och 12 augusti.