Laddar

Öppettider idag
fredag 10-20
Öppettider idag
fredag 10-20

Event

Expoyta

Expofolder

Fira Mors dag med Interflora Fresh

Uppvakta mor med blommor från Interflora Fresh.

Majblomman 2018

Torsdagen den 12 april klockan 12.00 är det premiär för årets Majblomma som är  skapad av Elina Hall 13 år.  Den första blomman kommer att sälja till Majblommans Göteborgsambassadör Glenn Hysén.
Sång och musik av Brunnsbo musikskola.

Majblomman delar ut bidrag till barn och unga t.o.m.
18-årsdagen. Bidragen ges exempelvis till fritidsaktiviteter, glasögon, en cykel eller vinterkläder. Stöd Majblomman, köp gärna din blomma i Nordstan.

 

 

Vetenskaps-festivalen 2018

Varje år skapar Internationella Vetenskapsfestivalen Göteborg en mötesplats för kunskap, inspiration och nya perspektiv.  I årets tema 2018 som är ” Vad är vi” går Vetenskapsfestivalen till botten med kollektivet. Varför följer vi strömmen? Varför tar vi avstånd?

 

Göteborgs-girot för alla

Göteborgsgirot är en cykelupplevelse för alla, oavsett om du är motionär, elit, barn, gammal eller ung. 20-22 april kan du träffa oss i Nordstan. Alla barn, 0-4 år, prova på att cykla hinderbanan ” Mini-Göteborg”. Det finns cyklar och hjälmar att låna. Välkomna också att ladda upp för det riktiga Göteborgsgirot på Heden 4-6 maj.
goteborgsgirot.se

Näringslivet möter Göteborgs-förorter i schack

Näringslivet Möter Förorten är en events-baserad rörelse för integration och mot segregation som sammanför människor och får dem att lära känna varandra på lika villkor! med schack som hjälpmedel. Fredagen den 27 april mellan 15.00-18.00 kommer ledande näringslivsprofiler och kändisar att spela parschack i Nordstan tillsammans med barn och ungdomar från Göteborgförorterna.
Spelare Sökes!
Vi söker näringslivsrepresentanter och företag som vill vara med och spela.
Kom och pröva, och lär dig mer om schack, samt se profiler som bl.a. artisten Promoe, politikern David Lega och media-veteranen Anders Kvarby i aktion!

Det enda grundkravet är att ni kan schackregler. Låter det intressant? Kontakta Pontus Carlsson

Afrikansk kulturdag i Nordstan

Lördag den 28 april arrangerar Honjo ”Afrikansk Kulturdag” på Nordstan. Projektidén är uppbyggd på entreprenörskap, musik och kulturell integration. På scen uppträder bl.a. artister som Proncess Charm och Jese Divine & More.

Gothia Concentus spelar i Nordstan

Gothia Concentus är Västsveriges största amatör-symfoniorkester med både professionella och amatörmusiker. Välkommen att lyssna på en unik blandning av filmmusik, dataspelsmusik och klassiska verk kl.14.00

Blodomloppet i Nordstan

Blodomloppet är folkfesten som lockar tusentals deltagare till natursköna Slottsskogen. 5 eller 10 km för löpning eller för promenad. Alla kan vara med!
Din nummerlapp och t-shirt kan du hämta i Nordstan mellan 31 maj-2 juni. Välkommen!

Sommar-marknad i Nordstan

Välkommen till en unik hantverk och designmarknad mitt i Nordstan där ny design möter traditionellt hantverk. Unika barnkläder, personliga smycken, konst, fantasifullt stickade plagg och mycket mer visas.

Västerhavs-veckan 2018

Hälsa på hos Västerhavsveckan i Nordstan och delta i  roliga, spännande och havsnära aktiviteter samt få ökad kunskap om vår havsmiljö. Välkommen till Västerhavsveckan i Nordstan!

West Pride 2018

EuroPride 2018 arrangeras av West Pride i Göteborg den 14 – 19 augusti samtidigt som Göteborgs Kulturkalas. Nordstan är en av platserna där West Prides infocenter kommer att vara. Mer info om eventet kommer inom kort!

Nordstans modevisning

Välkommen till Nordstan och höstens modevisning.