Laddar

Öppettider idag
tisdag 10-20
Öppettider idag
tisdag 10-20

Event

Expoyta

Expofolder

Hela Sverige Flyger i Nordstan

Välkommen till Hela Sverige Flyger med Flygsportförbundet i Nordstan. Testa olika flyg, motorflyg, konstflyg, hängflyg, skärmflyg och mycket mer. Vågar du inte testa kan du alltid spana in alla fina modellplan eller drönare som vi har med.

Träffa Pensionsmyndigheten i Nordstan

Har du nyligen fått ditt orange kuvert? Då har du säkert frågor om din pension också. Träffa experter från Pensionsmyndigheten i Nordstan som svarar på dina frågor och göra pensionsprognoser. Välkommen och ta chansen – kom och prata pension med oss!Pensionsmyndigheten

 

Nordstans modevisning

Välkommen till Nordstan och Sveriges största modevisning.

Fredag 24/3 kl.12.00, 14.00, 16.00, 18.00
Lördag 25/3 kl.12.00, 14.00, 16.00
Söndag 26/3 kl.12.00, 14.00, 16.00

 

SM Unga Bagare 2017

Nordstan fylls av oemotståndliga dofter när våra unga bagare är på plats med sina fantastiska bakverk och deltar i tävlingen SM Unga Bagare 2017. SM Unga Bagare arrangeras av branschorganisationen Sveriges bagare & konditorer och är en bageritävling för bagare upp till 23 år.

Köp din Majblomma i Nordstan

Majblomman fyller 110 år och firar det med att anta sin kanske mest utstickande form sedan blomman började säljas. I år är blomman röd med svarta prickar på och liknar en nyckelpiga. Försäljning av Majblomman startar i Nordstan 6 april.

Trädgårds utställning i Nordstan

Välkommen på utställning med allt du behöver till din trädgård. Få tips och idéer och bli inspirerad. Välkommen till oss i Nordstan

Gruppen Art Nation i Nordstan

Art Nation är gruppen som på kort tid har blivit en av Sveriges nya musikexport inom rockmusiken.
Med nomineringar och priser som ”Årets Svenska Genombrott, Årets liveakt och flera prestigefyllda konserter i ryggen har Art Nation gått från att vara okänd till stjärnskott på bara några år.
Bandet har blivit mycket uppmärksammade för sitt lojala arbete kring välgörenhet och mänskliga rättigheter. 2016 skrev de ”Årets Gothia Cup låt” som framfördes på Ullevi inför 60.000 åskådare.
Nu är de aktuella med nytt album ”Liberation” som släpps den 28 april. Samma dag gästar Art Nation Nordstan. Välkommen till ett intimt unplugged-gig med efterföljande signering kl.18.00.

 

Vetenskapsfestivalen 2017 i Nordstan

Varje år skapar Internationella Vetenskapsfestivalen Göteborg en mötesplats för kunskap, inspiration och nya perspektiv. Nordstan är arena och mötesplats med föreläsningar, workshops och utställningar där årets tema under vetenskapsfestivalen är Tillit.

Värsta Boken

I samarbete med Vetenskapsfestivalen delar Göteborgs ungdomsbibliotekarier ut tusentals nya böcker till alla ungdomar som vill ha, och är 13–25 år. Välkommen till Nordstan och hämta en bok!
Stadsbiblioteket

 

West Pride´s infocentrum i Nordstan

Kom förbi och hämta ett gratis festivalarmband, prata lite och få information om allt som rör festivalen.
Vi är på plats måndag–söndag 12.00–20.00.
West Pride

Duon Iris uppträder i Nordstan

Iris är en spännande duo som ger stämningsfulla konserter. Med sin unika och varierande sättning bjuder de in lyssnaren till en inspirerande musikalisk mötesplats där musik från olika tider och platser möts. I deras dynamiska samspel möter vemodigt allvar lekfulla melodier och sånger om kärlek. Liksom färgerna i en regnbåge tillsammans bildar en helhet väljer Iris noggrant ut låtar som i varm samklang skapar en välkomnande atmosfär – varje konsert blir som en regnbåge av musik.

Johanna Yew Olsson – marimba, sång
Marcus Fenn – fiol, bouzouki, sång