Laddar

Öppettider idag
tisdag 10-20
Öppettider idag
tisdag 10-20

Event

Expoyta

Expofolder

Göteborgs Filmfestival i Nordstan

Göteborgs Filmfestival fyller 40 år!
Välkommen på filmvisning tillsammans med Göteborgs Filmfestival i Nordstan. Biljetter till festivalen finns att köpa hos Macforum (14 – 26 jan) och på Scandic Europa ( 27 jan – 7 feb).
Göteborgs Filmfestival 2017

SM unga bagare & årets bagare 2017

Nordstan fylls av oemotståndliga dofter när våra unga bagare är på plats med sina fantastiska bakverk och deltar i tävlingen SM Unga Bagare 2017. SM Unga Bagare arrangeras av branschorganisationen Sveriges bagare & konditorer och är en bageritävling för bagare upp till 23 år.

Träffa GP i Nordstan

De senaste månaderna har GP granskat problemen inom vården, om tuffa arbetsvillkor och hotad patientsäkerhet. Vika lösningar finns det för att få bukt med den höga belastningen på akuten och svårigheterna att få tid på vårdcentralen?
GP bjuder in vårdpersonal, politiker och patienter till debatt som kan följas på plats i Nordstan eller live på gp.se. Torsdag 30 mars mellan 13.00-14.00.

Har du frågor och vad vill du veta? Maila dina frågor till densjukavarden@gp.se

 

Var med i Cool From Every Angle med Ecco

Vill du dela en cool bild med dina vänner? Vi fotar dig med Ecco på fötterna!

Köp din Majblomma i Nordstan

Majblomman fyller 110 år och firar det med att anta sin kanske mest utstickande form sedan blomman började säljas. I år är blomman röd med svarta prickar på och liknar en nyckelpiga. Försäljning av Majblomman startar i Nordstan 6 april.

Cirkushoppet i Nordstan

Cirkushoppet är ett samarbete mellan Cirkus Cirkör och Clowner utan Gränser där syfte är att ge människor på flykt ett varmt välkomnande till Sverige. Lördag den 8 april blir dag full av glädje, show och massor av prova-på-aktiviteter i Nordstan. Välkommen!

Nya Vikingarna kommer till Nordstan

Uppträdande och signering med Nya Vikingarna!

Nya Vikingarnas sångare Kenneth Wahlberg kommer att uppträda med låtar från deras album ”Kramgoa låtar 30 2017”. Med sig på scen har han Erik Lihm på Keyboard. Välkommen 16.00

 

Trädgårds utställning i Nordstan

Välkommen på utställning med allt du behöver till din trädgård. Få tips och idéer och bli inspirerad. Välkommen till oss i Nordstan

Gruppen Art Nation i Nordstan

Art Nation är gruppen som på kort tid har blivit en av Sveriges nya musikexport inom rockmusiken.
Med nomineringar och priser som ”Årets Svenska Genombrott, Årets liveakt och flera prestigefyllda konserter i ryggen har Art Nation gått från att vara okänd till stjärnskott på bara några år.
Bandet har blivit mycket uppmärksammade för sitt lojala arbete kring välgörenhet och mänskliga rättigheter. 2016 skrev de ”Årets Gothia Cup låt” som framfördes på Ullevi inför 60.000 åskådare.
Nu är de aktuella med nytt album ”Liberation” som släpps den 28 april. Samma dag gästar Art Nation Nordstan. Välkommen till ett intimt unplugged-gig med efterföljande signering kl.18.00.

 

Vetenskapsfestivalen 2017 i Nordstan

Varje år skapar Internationella Vetenskapsfestivalen Göteborg en mötesplats för kunskap, inspiration och nya perspektiv. Nordstan är arena och mötesplats med föreläsningar, workshops och utställningar där årets tema under vetenskapsfestivalen är Tillit.

Värsta Boken

I samarbete med Vetenskapsfestivalen delar Göteborgs ungdomsbibliotekarier ut tusentals nya böcker till alla ungdomar som vill ha, och är 13–25 år. Välkommen till Nordstan och hämta en bok!
Stadsbiblioteket

 

West Pride´s infocentrum i Nordstan

Kom förbi och hämta ett gratis festivalarmband, prata lite och få information om allt som rör festivalen.
Vi är på plats måndag–söndag 12.00–20.00.
West Pride

Artrosdagen i Nordstan

Internationella Artrosdagen uppmärksammas i Nordstan. Tillhör du dem som lider av artros? Träffa ortopeder, fysioterapeuter och arbetsterapeuter på plats och få hjälp med bra behandling i rätt tid.

Duon Iris uppträder i Nordstan

Iris är en spännande duo som ger stämningsfulla konserter. Med sin unika och varierande sättning bjuder de in lyssnaren till en inspirerande musikalisk mötesplats där musik från olika tider och platser möts. I deras dynamiska samspel möter vemodigt allvar lekfulla melodier och sånger om kärlek. Liksom färgerna i en regnbåge tillsammans bildar en helhet väljer Iris noggrant ut låtar som i varm samklang skapar en välkomnande atmosfär – varje konsert blir som en regnbåge av musik.

Johanna Yew Olsson – marimba, sång
Marcus Fenn – fiol, bouzouki, sång