Laddar

Öppettider idag
torsdag 10-20
Öppettider idag
torsdag 10-20

Event

Expoyta

Expofolder

Dags för årets roligaste event

Lördag 22 april blir det event med Pressbyrån i Nordstan. Vi  bjuder på massvis av glass från GB’s nyheter. Det blir även en mängd roliga aktiviteter att testa på och en del tävlingar. Kom hit och ha roligt med oss och ät glass i stora lass!
PS. Missar du eventet kan vi tipsa om Halva priset på all glass (stycksaker från GB) hos alla Pressbyråer vecka 16 och 17, passa på!

Prata jobb med Adecco i Nordstan

Under tre tillfällen innan sommaren har du möjligheten att mingla med världens största bemanning- och rekryteringsföretag, Adecco. Ett unikt tillfälle att få lite extra push att söka nytt heltidsjobb, sommarjobb alt. student/extrajobb. Varmt välkommen och träffa oss i Nordstan!

Vi finns på plats följande dagar:
25 maj, 8 juni och 18 juni mellan kl.11.00-14.00

Tjuvkika redan nu på lediga tjänster hos Adecco

 

 

Blodomloppet i Nordstan

Blodomloppet är folkfesten som lockar tusentals deltagare till natursköna Slottsskogen. 5 eller 10 km för löpning eller för promenad. Alla kan vara med!
Din nummerlapp och t-shirt kan du hämta i Nordstan mellan 31 maj-2 juni. Välkommen!

Sommar-marknad i Nordstan

Välkommen till en unik hantverk och designmarknad mitt i Nordstan där ny design möter traditionellt hantverk. Unika barnkläder, personliga smycken, konst, fantasifullt stickade plagg och mycket mer visas.

Västerhavs-veckan 2018

Hälsa på hos Västerhavsveckan i Nordstan och delta i  roliga, spännande och havsnära aktiviteter samt få ökad kunskap om vår havsmiljö. Välkommen till Västerhavsveckan i Nordstan!

West Pride 2018

EuroPride 2018 arrangeras av West Pride i Göteborg den 14 – 19 augusti samtidigt som Göteborgs Kulturkalas. Nordstan är en av platserna där West Prides infocenter kommer att vara. Mer info om eventet kommer inom kort!

Nordstans modevisning

Välkommen till Nordstan och höstens modevisning.