Laddar

Öppettider idag
söndag 10-18
Öppettider idag
söndag 10-18

Event

Expoyta

Expofolder

Dags för årets roligaste event

Lördag 22 april blir det event med Pressbyrån i Nordstan. Vi  bjuder på massvis av glass från GB’s nyheter. Det blir även en mängd roliga aktiviteter att testa på och en del tävlingar. Kom hit och ha roligt med oss och ät glass i stora lass!
PS. Missar du eventet kan vi tipsa om Halva priset på all glass (stycksaker från GB) hos alla Pressbyråer vecka 16 och 17, passa på!

Gruppen Art Nation i Nordstan

Art Nation är gruppen som på kort tid har blivit en av Sveriges nya musikexport inom rockmusiken.
Med nomineringar och priser som ”Årets Svenska Genombrott, Årets liveakt och flera prestigefyllda konserter i ryggen har Art Nation gått från att vara okänd till stjärnskott på bara några år.
Bandet har blivit mycket uppmärksammade för sitt lojala arbete kring välgörenhet och mänskliga rättigheter. 2016 skrev de ”Årets Gothia Cup låt” som framfördes på Ullevi inför 60.000 åskådare.
Nu är de aktuella med nytt album ”Liberation” som släpps den 28 april. Samma dag gästar Art Nation Nordstan. Välkommen till ett intimt unplugged-gig med efterföljande signering kl.18.00.

 

Afrikansk Kulturdag i Nordstan

Lördag 29 april arrangeras Afrikansk Kulturdag i Nordstan, en dag med musik, dans, modevisning mm.
Välkommen!

Stadium och Fotbollens dag på Sverigeturné

Fotbollens dag är till för att inspirera familjer och utöva mer fotboll. Träffa oss i Nordstan söndag 7 maj. Under turnén arrangeras även Football Freestyle SM,
ett svenskt mästerskap där man som deltagare bedöms i sin förmåga att trixa med fotboll. Deltävlingarna anordnas i samband med Fotbollens dag runt om i landet. Finalen avgörs på Stadium Sports Camp i Norrköping senare i sommar.

Vetenskaps­festivalen i Nordstan

Vetenskapsfestivalen är en mötesplats för bl.a. kunskap och inspiration.
På Nordstan hålls föreläsningar, workshops och utställningar där årets tema är Tillit.

Värsta Boken

I samarbete med Vetenskapsfestivalen delar Göteborgs ungdomsbibliotekarier ut tusentals nya böcker till alla ungdomar som vill ha, och är 13–25 år. Välkommen till Nordstan och hämta en bok!
Stadsbiblioteket

 

Blodomloppet i Nordstan

Blodomloppet är folkfesten som lockar tusentals deltagare till natursköna Slottsskogen. 5 eller 10 km för löpning eller för promenad. Alla kan vara med!
Nummerlapp och t-shirt hämtar du i Nordstan under följande tider:
Fredag 26 maj 10:00-18:00
Lördag 27 maj 10:00-16:00
Söndag 28 maj 10:00-16:00

West Pride’s infocentrum i Nordstan

Kom förbi och hämta ett gratis festivalarmband, prata lite och få information om allt som rör festivalen.
Vi är på plats måndag–söndag 12.00–20.00.
West Pride

Artrosdagen i Nordstan

Internationella Artrosdagen uppmärksammas i Nordstan. Träffa ortopeder, fysioterapeuter och arbetsterapeuter på plats.

Hantverk & Design i Nordstan

Hantverk och designmarknad med ny design och traditionellt hantverk mitt i Nordstan. Sommarmarknad med unika barnkläder, personliga smycken, konst, fantasifullt stickade plagg och mycket mer. Välkommen till Nordstan!

Duon Iris uppträder i Nordstan

Iris är en spännande duo som ger stämningsfulla konserter. Med sin unika och varierande sättning bjuder de in lyssnaren till en inspirerande musikalisk mötesplats där musik från olika tider och platser möts. I deras dynamiska samspel möter vemodigt allvar lekfulla melodier och sånger om kärlek. Liksom färgerna i en regnbåge tillsammans bildar en helhet väljer Iris noggrant ut låtar som i varm samklang skapar en välkomnande atmosfär – varje konsert blir som en regnbåge av musik.

Johanna Yew Olsson – marimba, sång
Marcus Fenn – fiol, bouzouki, sång

Västerhavs­veckan 2017

Delta i hundratals roliga, spännande och havsnära aktiviteter och få ökad kunskap om havsmiljö. Välkommen till Västerhavsveckan 2017 i Nordstan.

Kyrkoval 2017

Den 17 september 2017 är det dags för nästa kyrkoval. Du som är medlem i Svenska kyrkan och på valdagen har hunnit fylla 16 år är välkommen att rösta i kyrkovalet. I Nordstan kan du förtidsrösta. Vallokal finns mellan 4-17 september.

Modevisning i Nordstan

Välkommen till tre häftiga dagar med höstens mode i Nordstan.
Fredag  29/9 12.00, 14.00, 16.00, 18.00
Lördag  30/9 12.00, 14.00, 16.00
Söndag 1/10 12.00, 14.00, 16.00